Vi udfører

Beliggende i Ringsted midt på Sjælland

Med en placering i Ringsted midt på Sjælland, ligger Fællesrum arkitektur i køreafstand af det meste af Sjælland. Herfra udfører vi alle typer opgaver, både de store og de små.

Der er mange komplimenterende dele i at bygge til, om, nyt eller renovere en bolig, og det er under alle omstændigheder en god ide at tilknytte en rådgiver.

Vi rådgiver og hjælper også gerne i enkle dele af et byggeprojekt. Måske står i kun og har brug for hjælp til at navigere i love, regler og bestemmelser, eller måske ønsker i at få lavet en række visualiseringer af jeres tanker om et eventuelt kommende projekt.

Den indledende dialog og priser

Hvis i ønsker at holde et indledende møde hos jer, hvor vi kan gennemgå projektet og de muligheder der ligger gemt, kommer vi gerne ud og tager en snak med jer. Her gennemgår vi blandt andet jeres umiddelbare tanker til projektet, samt bebyggelsesprocent, materialer, lokalplan/kommuneplan og andre væsentlige forhold der er gode at gode at blive bevidste om inden en byggeproces skal i gang.

Vores pris for et opstartsmøde uden for Ringsted kommune er kr. 1500,- inkl. kørsel, og vi kommer gerne ud sidst på dagen/start aften hvis det er der det passer bedst for jer.

Vores rådgivningsarbejde koster kr. 750,- inkl. moms i timen, og der udregnes et bindende tilbud på baggrund af vores indledende dialog.

Hvis i har yderligere spørgsmål, så kontakt os gerne.

Vi ser vi frem til at høre fra jer.

Kontakt Fællesrum arkitekter